Sorin Frunzăverde, politicianul anului!

explo 1000x200

Gala Națională a Excelenței în Asistența socială, ce a avut loc aseară, a adus un premiu pentru județul Caraș-Severin, reprezentat de președintele forului județean, Sorin Frunzăverde, desemnat politicianul anului.

Liderul de la Palatul Administrativ a fost primul finalist în competiția pentru premiul Politicianul anului, Categoria Personalități care susțin Asistența Socială, după încheierea  votului on-line.

Competiția a fost organizată în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială 2014, proiect inițiat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, cu ocazia sărbătoririi a 20 de ani de la prima promoție de asistenți sociali și 10 ani de la reglementarea profesiei de asistent social în România.

Evenimentul a avut peste 550 de candidaturi eligibile la diverse categorii.

Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială a avut ca obiectiv celebrarea profesiei de asistent social, promovarea și recunoașterea meritelor asistenților sociali din România și premierea progreselor realizate în cele două decenii de la reconstruirea sistemului de asistenţă socială.

banner 970 x 250