Sorin Frunzăverde află astăzi motivul perchezițiilor! Urmărit penal sub control judiciar! (UPDATE)

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin a fost citat astăzi la Direcția Națională Anticorupție pentru a i se aduce la cunoștință oficial motivul perchezițiilor care au avut loc ieri în trei locații din Reșița.

Neoficial, surse judiciare afirmau pentru Express de Banat că problemele ar fi fost generate între cele două tururi de scrutin ale alegerilor prezidențiale din iarna anului trecut, atunci când vicepreședintele PNL ar fi exercitat diverse presiuni asupra primarilor pentru a scoate un scor cât mai bun pentru candidatul Klaus Iohannis.

CITEȘTE ȘI: „Sunt suspectat că nu am tras cu PNL-ul și sunt anchetat de DNA că am tras!”

Sorin Frunzăverde este însoțit de un avocat și a intrat în sediul DNA în urmă cu puțin timp.

Reamintim că cele trei locații verificate ieri de procurori au fost locuința președintelui CJ, sediul Consiliului Județean și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură.

UPDATE – Frunzăverde, urmărit penal sub control judiciar!

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin a fost audiat timp de aproape trei ore la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Sorin Frunzăverde este urmărit penal pentru instigare la şantaj, procurorii luând faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar. Atât la intrarea, cât şi la ieşirea din sediul DNA, Frunzăverde a refuzat să facă declaraţii.

Rămâi cu Express de Banat, revenim cu amănunte!