„Nu am nicio implicare în dosarul Moldomin”

Vicepreședintele PNL, Sorin Frunzăverde, a comentat la cea mai recentă conferință de presă a sa dosarul Moldomin. Acesta a negat încă o dată faptul că ar avea vreun amestec în cazul care a zguduit din temelii Curtea de Apel Timișoara.

În timp ce Iacob Chișărău refuză să facă vreo declarație pe tema anchetei de la Curtea de Apel Timișoara și lipsește de la ședințele de Consiliu Județean, unde ar putea da ochii cu presa, vicepreședintele PNL, Sorin Frunzăverde, răspunde întrebărilor adresate de jurnaliști, însă încearcă să se facă explicit pe acest subiect. „Nu am niciun amestec acolo. Nu știu ce președinte de Consiliu Județean s-ar putea arăta dezinteresat de o scoietate care în anii trecuți avea 4.000 de angajați, iar acum este o ruină”, a spus Sorin Frunzăverde, la conferința de presă în care și-a anunțat demisia din funcția de șef al mini-parlamentului cărășean.

Reamintim că alesul judeţean Iacob Chişărău, cel care în 6 mai 2011 a omorât trei studenţi reşiţeni într-un accident rutier, ar fi încercat să dea o şpagă de 50.000 de euro pentru o sentinţă favorabilă în dosarul care va ajunge pe rolul Curţii de Apel Timişoara. Acesta ar fi fost ajutat de Nicolae Sava, şeful Poliţiei din Moldova Nouă, iar banii ar fi trebuit să ajungă la Cătălin Şerban, vicepreşedintele Curţii de Apel Timişoara. În prezent, acesta din urmă se află în arest.