Tupeu de tâlhar: se cer liberi!

Francisc Cosmin Dobre, în vârstă de 17 ani, şi Bogdan Ioţa Bobocel, cu doi ani mai mare, au fost arestaţi preventiv de Judecătoria Reşiţa după ce au intrat mascaţi în magazinul Saray din Govândari, au bătut-o pe vânzătoare şi au sustras bani, băutură şi ţigări.

 

Cei doi tineri au fost arestaţi preventiv de Judecătoria Reşiţa, dar ambii au atacat decizia instanţei cu recurs, considerând că lăsarea lor în libertate nu reprezintă niciun pericol pentru societate. Pe numele minorului a fost emis un mandat de arestare valabil pentru 19 zile, în timp ce, Bobocel va petrece în arest cel puţin 29 de zile. Astăzi, tâlharii vin din nou în sala de judecată. Tribunalul Caraş-Severin va judeca recursul şi va analiza cererile lor de înlocuire a arestului preventiv cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea.

Oamenii legii au găsit bunurile sustrase din magazin, respectiv bani, sticle de whisky şi ţigări, dar şi hainele în care erau îmbrăcaţi cei doi atunci când au pătruns în societatea comercială”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, de la IPJ Caraş-Severin.