Soluții inteligente pentru depozitarea deșeurilor la Caransebeș

colectare deseuri la Bocșa

Municipalitatea de pe Timiș și Sebeș modernizează sistemul de colectare a deșeurilor și scapă de vechile containere din oraș.

Ministerul Mediului a demarat licitația prin care orașul Caransebeș va beneficia de 25 de insule ecologice digitalizate, printr-un proiect ce depășește 1,4 milioane de lei, depus de municipalitate pe Programul Național de Redresare și Reziliență.

Este vorba despre 25 de insule ecologice digitalizate de Tip 1, respectiv insule supraterane, încasetate cu cinci containere de câte 1,1mc pentru deșeuri biodegradabile, reziduale, deșeuri de plastic și metal, de sticlă, carton și hârtie. Aceste containere digitalizate, destinate colectării separate a deșeurilor, vor fi amplasate în zonele aglomerate ale municipiului, deservind maximum 200 de persoane fizice arondate care vor primi cartele electronice pentru acces, vor fi protejate antivandalism și împotriva accesului neautorizat. Datorită sistemului lor digital, insulele vor aduna și date cu privire la nivelul de colectare a deșeurilor.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

„Pentru o rapidă implementare a proiectului, Primăria Caransebeș a început deja să realizeze platformele pe care vor fi asamblate cele 25 de insule ecologice care vor fi livrate după licitația organizată de Ministerul Mediului.”, precizează reprezentanții municipalității de pe Timiș și Sebeș.

 

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/