La Timișoara au ajuns toate cele 44 de autobuze electrice noi

autobuze electrice la Timisoara

Transport în comun mai puțin poluant, la Timișoara. Primarul Dominic Fritz anunță că în orașul de pe Bega au ajuns toate cele 44 de autobuze electrice noi.

Pas important în ceea ce privește modernizarea transportului în comun din Timișoara. În această săptămână, în capitala Banatului au ajuns toate cele 44 de autobuze electrice noi.

Toate cele 44 autobuze electrice noi au ajuns la Timișoara. Aproape jumătate sunt deja înmatriculate. Cei care circulă pe liniile 33, 40, E1, E2, E3 și E7 se bucură de confortul lor. Celelalte urmează să fie recepționate și înmatriculate. De la 1 august și timișorenii care circulă pe linia 13 (din centru până la Ovidiu Balea) au la dispoziție autobuze noi”, a declarat primarul Dominic Fritz.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Capacitatea autobuzelor este de 150 de pasageri, dintre care 50 pe scaun. De asemenea, vehiculele au podea joasă, accesibilă pentru persoane cu mobilitate redusă.

Autobuzele electrice sunt produse de compania Karsan, finanțarea fiind asigurată din bani europeni. Valoarea totală a proiectului este de peste 220 de milioane de lei.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/