Șoimii au căzut în Polivalentă! Reșițenii i-au jumulit!

explo 1000x200

Muncitorul Reșița merge bine în Campionatul de futsal tineret U19. După un egal pe terenul Informaticii Timișoara, elevii lui Ion Roman și Adrian Cârjan au câștigat marți cu un categoric 10-2 în fața echipei Șoimii Șimand.

Veniți la Reșița în formulă restrânsă, arădenii au fost o pradă ușoară pentru echipa reșițeană, din care nu au lipsit „piesele grele” Iago, Takacs și Păvan, care fac parte și din lotul echipei de Liga I. De altfel, Muncitorul a început meciul cu ei în teren și primul gol a fost marcat chiar de Robert Păvan, după 90 de secunde de joc. Nicolae Budai a marcat următoarele două goluri (min. 13 și 15), iar Bogdan Takacs a dus scorul la 4-0 (min. 16). La acest scor, oaspeții au punctat din lovitură liberă, dar reșițenii au mai înscris de două ori până la pauză, prin Păvan și Takacs. 6-1 la pauză și meciul a continuat în aceeași notă și în repriza secundă.

Robert Păvan a marcat primul gol al reprizei secunde, oaspeții au punctat și ei, dar același Păvan a dus scorul la 8-2 (min. 31). După ce Takacs a marcat golul 7 (min. 33), antrenorul Ion Roman a scos din teren artileria grea și a jucat restul meciului cu juniorii veniți de la fotbal, de la grupa lui Adi Cârjan. Astfel, Iosif Budai a stabilit scorul final în minutul 38: 8-2 pentru Muncitorul Reșița.

Muncitorul: B. Lolea, Păvan, Takacs, N. Budai, Budimir, Iago, A. Cârpaciu, F. Lolea, Alexandru, I. Budai, M. Cârpaciu, Sporea.

Reșițenii au patru puncte după două etape derulate din Campionatul de tineret U19, Seria a 5-a.

banner 970 x 250