Cărășeni care au depășit 100 de ani!

whatsapp image 2023 04 24 at 15.32.19

Germanii din Caraș-Severin au aniversat-o pe Barbara Masai la împlinirea vârstei de 104 ani! Și la Caransebeș, anii trecuți, Tanti Margit era aniversată, inclusiv la vârsta de 107, ceea ce arată că locuitorii Caraș-Severinului se dovedesc a fi longevivi.

Conducerea Forumului Democratic al Germanilor Caraş-Severin a vizitat-o, luni, pe femeia care este cel mai în vârstă membru al Forumului din judeţ, dar şi al comunităţii germane din Banatul Montan, pentru a-i spune „La mulţi ani!” la împlinirea vârstei de 104 ani.

„La 104 ani, ai o vârstă care te face să fii deasupra istoriei locurilor în care ai crescut şi te-ai format. Aşa este şi doamna Barbara Masai, care îşi aduce aminte cu drag de anii petrecuţi alături de cei dragi şi de locurile natale. A fost contemporană cu multe realităţi care au schimbat sau conturat spaţiul şi timpul. Astăzi, priveşte în pace şi limpezime peste traiectoria vieţii ei şi se bucură de o vorbă bună sau un gest de apreciere”, a declarat, pentru AGERPRES, Erwin Josef Ţigla, preşedintele Forumului Democratic al Germanilor din Caraş-Severin.

1000x100 casa brutarului

Barbara Masai 2

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01