Șoferul unui troleibuz, bătut din senin în Piața 700 din Timișoara! A fost lovit cu pumnii de un individ

Zi de miercuri cu ghinion pentru un angajat al Societății de Transport Timișoara. Șoferul unui troleibuz, care circulă pe linia 18, a fost agresat de un alt bărbat în stația din Piața 700.

Agresorul ar fi urcat în mijlocul de transport în comun, l-a lovit cu pumnii pe șofer, iar apoi a plecat ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Reprezentanții STPT spun că a fost depusă deja o plângere, iar șoferul nu a fost internat în spital.

„Ieri, în jurul orei 17.00, un călător a urcat în troleibuzul de pe linia 18, care era parcat în stația din Piața 700, și a început să îl lovească din senin pe colegul nostru. I-a dat câțiva pumni, colegul nostru a mers la poliție, a depus o plângere. Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Șoferul a fost și la spital. În această dimineață a spus că îl doare maxilarul, dar nu a fost vorba de internare”, a explicat, pentru www.expressdebanat.ro, Cosmin Bradu, purtătorul de cuvânt al Societății de Transport Timișoara.

Conducătorul auto a spus că nu îl cunoaște pe individ și nu știe dacă se afla în stare de ebrietate. Angajatul STPT nu se va mai prezenta la serviciu în următoarele zile, iar oamenii legii încearcă acum să afle cine este agresorul.

Sursa foto: Radio Timișoara