Șoferii din Timișoara, anunțați de închiderile de circulație prin Waze. Primăria a început testele

waze

Șoferii din Timișoara vor fi informați cu privire la închiderile de circulație din oraș și prin intermediul platformei Waze. Primăria Timișoara a început deja testele, măsura fiind luată cu scopul digitalizării instituției.

Primăria Timișoara intenționează să extindă modalitățile de informare cu privire la străzile care se închid în oraș din cauza unor lucrări sau evenimente. Așadar, instituția anunță că testează și platforma Waze pentru a anunța închiderile de circulație.

Informările care privesc închiderile totale ale unor străzi sau bulevarde pe perioada efectuării de lucrări se vor transmite de acum în timp real și pe platforma Waze. În continuare, aceste informări vor fi făcute și către mass-media locală, dar și pe portalul Primăriei Municipiului Timișoara. Restricțiile parțiale, respectiv închiderea temporară a unei singure benzi de circulație, dar care permite în continuare accesul vehiculelor, vor fi transmise în continuare doar către mass-media locală și publicate pe portalul Primăriei Municipiului Timișoara”, a informat Primăria Timișoara.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Reprezentanții primăriei mai transmit că măsura a fost luată în cadrul procesului de digitalizare a instituției. Mai mult, Primăria Timișoara îi liniștește pe șoferi, cărora le transmite că o serie de lucrări mari de investiții se vor finaliza în cursul anului 2023, cum este reabilitarea bulevardului Cetății, așa că disconfortul din trafic se va diminua.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/