Șoferii neînfricați conduc în afara legii

Chiar dacă acțiunile poliției s-au intensificat în ultima perioadă pe raza județului, încă sunt mulți șoferi care nu vor să respecte legea.

În urma unei acțiuni de weekend a poliției județene, peste 200 de șoferi au fost sancționați pentru că nu au mai ținut cont de regulile după care se circulă. Astfel, polițiștii prezenți în trafic au fost nevoiți să sacționeze, conform legii, un număr de 132 de șoferi vitezomani. Doi dintre cei care au sfidat legea au rămas fără permis de conducere, iar alți 10 s-au ales cu dosare penale pentru diferite infracțiuni.

Fie că vorbim de nepurtare centurii de siguranţă, de conducerea autovehicululelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau orice alte abateri de la normele legale, poliţiştii rutieri i-au sancţionat pe toţi cei care au trecut graniţa legii”, declară purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Ancuța Cărbunaru.

leader board 728 x 90 px

Scopul principal al acestor acțiuni întreprinse de poliția județeană rămâne combaterea neregulilor din trafic, tocmai pentru ca circulația pe drumurile publice din județ să se realizeze fără evenimente nedorite.