Șofer de autoutilitară, la un pas de tragedie din cauza vitezei

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un accident produs, în această după-amiază, pe drumul ce leagă Reșița de Grădinari se putea sfârși tragic. Numai norocul a făcut ca șoferul unei autoutilitare încărcate cu beton să scape cu răni ușoare după ce s-a răsturnat cu utilajul din cauza vitezei.

Un bărbat de 39 de ani din Oravița a scăpat cu răni ușoare după ce autobetoniera pe care o conducea s-a răsturnat. Omul circula dinspre Grădinari spre Reșița, iar înainte de Giurgiova, într-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma apelului la 112, un echipaj de Poliție și unul de la Ambulanță s-au deplasat la fața locului. Șoferul a fost preluat de medici și dus la spitalul din Oravița. Potrivit IPJ Caraș-Severin, șoferul nu consumase alcool, dar va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Având în vedere că autobetoniera s-a răsturnat în afara părții carosabile, circulația rutieră în zonă nu a fost afectată. Cel mai probabil, o macara se va deplasa la locul incidentului pentru a ridica utilajul.

promovare banner maxagro Muzeul TM

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/