Societatea Timișoara: „Punctul 4 a Proclamației de la Timișoara este împlinit”

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24
Punctul 4 din Proclamația de la Timișoara este împlinit, transmite Societatea Timișoara, ca prima reacție după alegerile de duminică. „Vom avea primar de origine germană, viceprimari și consilieri români, dar și un spaniol”, anunță membrii grupului. 
Documentul programatic adoptat în 11 martie 1990 la Timișoara are 11 puncte. Punctul 4 prevede: „Pentru victoria Revoluţiei din Timişoara s-au jertfit, alături de români, şi maghiari, şi germani, şi sârbi şi membri ai altor grupări etnice care de secole conlocuiesc în oraşul nostru paşnic, în bună înţelegere. Timişoara este un oraş românesc şi european, în care na­ţionalităţile au refuzat şi refuză naţionalismul. Invităm pe toţi şovinii din România, indiferent că sunt români, maghiari sau germani, să vină la Timişoara, la un curs de reeducare în spiritul toleranţei şi al respectului reciproc, singurele principii care vor domni în viitoarea Casa a Europei.”
Societatea Timișoara consideră că noii aleși sunt obligați să performeze din punct de vedere administrativ „pentru prosperitatea orașului de pe malul Begăi.”
”După 30 de ani de zbucium al noii politici românești se mai încheie un capitol și anume acela al componenței monocolore din punct de vedere al naționalității membrilor unui consiliu local. Punctul 4 din Proclamația de la Timișoara este împlinit, timișorenii alegând pentru administrația orașului diferiți oameni, indiferent de naționalitatea și etnia lor. Astfel vom avea primar de origine germană, viceprimari și consilieri români, dar și un spaniol. Presiunea publică asupra lor va fi enormă. Toți, nu doar cei doi, sunt obligați să performeze administrativ pentru prosperitatea orașului de pe malul Begăi”, transmite Societatea Timișoara.
Foto: Societatea Timișoara
publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/