Social-democraţie cu demisii la cerere în PSD!

Președintele Organizației de Pensionari a PSD Caransebeș, Dumitru Matei (foto), cere demisia lui Ilie Iova din funcţia de președinte al organizației municipale social-democrate!

Fostul antrenor de fotbal, actualmente pensionar, Dumitru Matei spune într-o scrisoare deschisă adresată Organizației PSD Caransebeș că, de când Ilie Iova a venit la conducerea organizaţiei municipale a partidului, nu există nicio cale de comunicare cu acesta, toate încercările lui Matei de a rezolva problemele cetățenilor pe care i-a îndemnat să voteze PSD și Ilie Iova la alegerile locale dovedindu-se a fi de prisos.

„Eu am propus revigorarea organizației de tineret și de femei, am propus să se facă lobby pentru rezolvarea unor probleme din cartiere, cum ar fi blocuri de parcare, amplasarea de coșuri de gunoi, de bănci sau toaletarea de copaci. Nu m-a ascultat nimeni, ba mai mult, dl Iova mi-a spus să nu-l mai deranjez cu telegramele mele, că inclusiv pe soția lui o deranjez”, menționează Dumitru Matei.

În condiţiile în care Ilie Iova nu se implică în rezolvarea problemelor ridicate de caransebeșenii cărora le-a solicitat votul, Dumitru Matei îi cere lui Iova demisia de onoare. Liderul pensionarilor social-democraţi din Caransebeş îl acuză pe Ilie Iova şi că în cariera sa politică mai întâi a trădat PSD, ca să-l pună Marcel Vela viceprimar, ca mai apoi să trădeze PNL, pentru că Marcel Vela nu l-a dorit primar. Matei îi mai reproșează lui Iova că înainte de alegerile locale nu a mai dorit să continue campania electorală și că nu are curaj să vină într-o ședință de Consiliu Local.