A violat-o până a omorât-o

Un tânăr a violat cu cruzime o bătrână de 87 de ani, după care a dispărut. Acesta a şi agresat-o pe octogenară, ceea ce a dus la decesul acesteia. Criminaliştii au făcut cercetări la faţa locului şi au găsit urme de violenţă pe corpul bătrânei.      

Ancheta s-a dovedit una anevoiasă pentru specialiştii care au preluat acest caz, care nu au avut alte indicii decât locul faptei, locuinţa unei femeii în vârstă de 87 de ani, găsită decedată.

„Suspiciunile anchetatorilor din echipa complexă deplasată la faţa locului din care au făcut parte criminalişti, specialişti de investigaţii criminale, medicul legist, dar şi procurul de caz, s-au conturat mai ales când pe corpul femeii au fost găsite urme de violenţă la nivelul gâtului şi feţei”, a spus Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IJP Caraş-Severin.

Potrivit poliţiştilor, cercetarea la faţa locului a durat câteva ore bune în cursul cărora fiecare centimetru pătrat a fost analizat cu răbdare de criminalişti. „Probele obţinute în urma acestei activităţi împreună cu rezultatele necropsiei, dar mai ales profesionalismul şi operativitatea de care au dat dovadă cei care au anchetat cazul au condus la identificarea suspectului acestei fapte grave comise în seara zilei de 19 februarie 2012”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Tânărul P.N., în vârstă de 20 de ani, deşi este tot din Eftimie Murgu, a fost reţinut de poliţişti în Timişoara, unde acesta a plecat după comiterea faptei. Investigaţiile efectuate au indicat faptul că tânărul a pătruns în locuinţa victimei, unde prin acte de violenţă a întreţinut un raport sexual cu aceasta, însă în urma leziunilor suferite bătrâna a decedat.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a emis pe numele tânărului o ordonanţă de reţinere urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.