S-a spânzurat în văzul lumii, lângă cimitir!

explo 1000x200

În cursul acestei dimineți, un bărbat de 35 de ani a hotărât să încheie socotelile cu viața și s-a spânzurat cu o curea în plină stradă.

UPDATE ora 12:45

În ciuda celor declarate de socrul tânărului decedat, angajatorul firmei de confecţii la care lucra băiatul a încercat, încă de vineri, să discute cu acesta, însă fără niciun rezultat. Pentru că nu i-a răspuns la telefon, patronul firmei a apelat, prin metoda sms-urilor, să dea de tânăr, însă nici aşa acesta nu i-a răspuns.

UPDATE ora 12:00

Din dragoste sau din cauza serviciului? Aceasta este întrebarea la care oamenii legii caută răspunsul în cazul tânărului decedat în apropierea platoului de lângă cimitirul de pe Strada Făgăraşului din Reşiţa. Se pare că bărbatul era complet sănătos şi nu se ştie ce l-a îndemnat să facă acest pas. Socrul tânărului decedat susţine că a avut această tentativă cel mai probabil din cauză că a rămas de mai multe ori fără serviciu.

,,Băiatul nu avea probleme de sănătate. De mai multe ori şi-a pierdut slujba, iar ultima dată era angajat la fabrica de confecţii din oraş. Nu ştiu să se fi certat cu fata, de obicei, când nu se înţelegeau mai pleca de acasă supărat, dar niciodată nu a ameninţat că se omoară, cel puţin eu nu ştiu să mai fi avut tentative de genul acesta. Nici nu avea datorii, nu se plângea de această problemă“, a declarat socrul bărbatului decedat.

p1  p0

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin continuă cercetările în acest caz, bărbatul aflându-se momentan la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa: ,,Poliţia municipiului Reşiţa a fost sesizată prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un bărbat se află spânzurat în spatele unui imobil de pe Strada Făgăraşului din oraş. Echipa deplasată la faţa locului a constatat că un bărbat în vârstă de 35 de ani s-a sinucis prin spânzurare. În urma primelor cercetări efectuate, s-a stabilit că nu sunt suspiciuni de omor, iar cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă în vederea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului“, explică agent principal Ancuţa Cărbunaru, din cadrul IPJ Caraş-Severin.

p3  p4

UPDATE ora 10:30

Din primele informații, se pare că bărbatul se certase cu iubita și, după ce s-a îmbătat, a hotărât să se omoare în apropierea  platoului de lângă cimintirul de pe Strada Făgărașului. Criminaliștii deplasați la fața locului l-au găsit pe bărbat spânzurat cu cureaua la aproximativ un metru distanță de pământ.

Revenim cu amănunte și imagini! Rămâneți cu Express de Banat!