Cercetat pentru trafic de droguri, a încălcat controlul judiciar ca să meargă la cumpărături de etnobotanice!

explo 1000x200

Ștefan-Nicolae Frigură, unul dintre membrii grupului infracțional destructurat de DIICOT care achiziţiona droguri de la o femeie din Lugoj și le vindea în tot județul,  a ajuns din nou în fața judecătorului de drepturi și libertăți după ce a fost raportat de către Biroul de Probațiune de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin că a încălcat limitele controlului judiciar.

Frigură avea interdicţia să părăsească județul Caraș-Severin, însă el a fost depistat în județul Timiș. Întrebat de către Tribunal unde a călătorit, acesta a răspuns lăsându-i pe toți muți de uimire. „La Timișoara. Un prieten a venit la mine să mă roage să-l duc cu mașina până la Timișoara pentru a-și cumpăra etnobotanice”, a declarat Frigură instanței. Avocatul tânărului a ținut ca instanța să aprecieze sinceritatea inculpatului, faptul că s-a conformat și a venit la proces și, de asemenea, să țină cont că, oricum, pentru restul inculpaților, chiar la acest termen, s-a dispus înlocuirea interdicției de a părăsi județul cu interdicția de a părăsi țara.

Judecătorul i-a explicat lui Ștefan-Nicolae Frigură că apreciază faptul că s-a prezentat la acest termen și că a fost sincer cu Tribunalul, dar îi revocă măsura controlului judiciar și va dispune arestarea sa la domiciliu pentru următoarele 60 de zile. Apoi i-a atras atenția să nu mai încalce condițiile impuse de această măsură, căci data viitoare cu siguranță va ajunge în arest, chiar dacă își păstrează atitudinea sinceră.

Frigură poate contesta măsura la Curtea de Apel Timișoara, dar sentința este executorie.

banner 970 x 250