ȘOCANT. Bebeluș găsit la groapa de gunoi din Oravița!

Descoperire macabră, în această seară, la haldina din Oravița. Un copil de câteva luni a fost găsit fără suflare.

Potrivit primelor informații, este vorba despre o fetiță, pe care cel mai probabil un membru al familiei ar fi pus-o într-o pungă și a încercat să scape de copil. Un bărbat ar fi sesizat Poliția cu privire la descoperirea macabră.

Oamenii legii au început cercetările în acest caz. Necropsia va scoate la iveală atât vârsta bebelușului, cât și data morții. Tot autopsia este cea care va stabili încadrarea juridică a faptei și va oferi mai multe detalii care să ducă, în final, la vinovați.

UPDATE, ora 8.30

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Poliția Orașului Oravița a fost sesizată despre faptul că la o haldină de gunoi din oraș a fost găsit cadavrul unui bebeluș, aruncat într-un sac menajer. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul inspectoratului și Poliției Orașului Oravița, pentru efectuarea cercetării la fața locului și stabilirii situației de fapt.

Cadavrul nou-născutului a fost depus la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

Momentan cercetările sunt în curs de desfășurare, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și de drept și dispunerii măsurilor legale care se impun.

tmc 640