ȘOCANT. Băiat mușcat de un câine scăpat de la stână! S-a întâmplat la Caransebeș!

Ambulanța a adus la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș un copil mușcat de un câine scăpat de la stână. Băiatul în vârstă de 13 ani a fost mușcat de picior, medicii spunând că a fost norocos pentru că nu a fost afectat tendonul. El a sunat singur la serviciul 112 după ce câinele l-a mușcat în timp ce pedala pe bicicletă, în zona fostului târg de vite din municipiul de pe Timiș și Sebeș.

Victima se întorcea ieri după-amiază cu mai mulți amici de la scăldat de la râul Timiș (zona târg de vite) și pentru că doar el era pe bicicletă câinele, ieșit de la o stână de oi, l-a alergat până l-a pus la pământ și l-a mușcat de picior. Pentru că rana este foarte adâncă, băiatul rămâne internat la Secția de Chirurgie a Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș.

Potrivit comisarului-șef Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, a fost identificat proprietarul câinelui, bărbat domiciliat în Caransebeș, în vârstă de 73 de ani, care este cercetat pentru infracțiunea de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

leader board 728 x 90 px