Soarta lui Marcel Vela stă în mâinile unei doamne

Decizia în cazul lui Marcel Vela va fi luată de o doamnă. Rămâne de văzut dacă problema demisiei sale va fi soluționată în favoarea sau în defavoarea sa, după ce cazul a ajuns la Prefectură.

Prefectul județului Caraș-Severin, Florența Albu, confirmă că are în analiză o eventuală solicitare de revocare a hotărârii de Consiliu Judeţean prin care forul ia act de demisia lui Ion Marcel Vela, demisie nesusţinută de cel în cauză în plen.

„Analizăm dacă se impune o cerere de revocare a hotărârii CJ de constatare a încetării de drept a mandatului de consilier judeţean al domnului Ion Marcel Vela”, a declarat Florența Albu.

celtic transilvania 1000x100px

Liderul grupului politic PNL-UNPR din Consiliul Judeţean Caraş-Severin, Cristian Gâfu, a cerut lămuriri cu privire la ordinul de suspendare a lui Mihai Bona din calitatea de consilier judeţean. Prefectul Florenţa Albu ne-a explicat că instituţia pe care o conduce analizează documentele comunicate şi că are termenul legal de 30 de zile de a semna un eventual ordin de încetare a mandatului, dacă sunt îndeplinite condiţiile legale.

Aceasta a mai explicat că Instituţia Prefectului analizează şi Hotărârea 139 a Consiliului Judeţean, cea prin care s-ar fi luat act de demisia lui Ion Marcel Vela din calitatea de consilier judeţean. Asta deşi Vela a explicat foarte clar plenului că nu îşi mai susţine demisia şi a revenit asupra deciziei. Şi aici, Florenţa Albu spune că este în termenul legal de analiză şi că, dacă va fi cazul, va cere CJ revocarea acestei hotărâri.

banner maxagro