Soarele și angajații Primăriei Reșița au îndepărtat zăpada!

În ultimele 24 de ore, pe timpul zilei şi noaptea, s-a intervenit pentru îndepărtarea zăpezii şi pentru combaterea poleiului prin intermediul Serviciului Public Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Serviciul de Iluminat Public şi Deszăpezire.

În acest sens, Biroul de Presă al Primăriei Reșița anunță că angajații municipalității au acţionat cu material antiderapant cu 11 utilaje, dintre care 6 autobasculante cu lamă şi răspânditor, 1 autobasculantă cu împrăştiere manuală, 2 încărcătoare verticale, precum şi 2 tractoare cu lamă.  S-au utilizat 175 mc de amestec de sare cu nisip în proporţie de 1 la 3.

,,S-a intervenit pe arterele de circulaţie din municipiu, în Poiana Golului şi în localităţile aparţinătoare: Doman, Secu, Cuptoare, Ţerova, urmând a se acţiona cu material antiderapant şi pe străzile în pantă din municipiul Reşiţa. Precizăm că se asigură permanenţa în cadrul Serviciului Public-Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Serviciul de Iluminat Public şi Deszăpezire, în schimburi de 12 ore”, a spus Roxana Topală, purtătorul de cuvânt al administrației locale.

Aceasta spune că în perioada următoare vor continua acţiunile pentru îndepărtarea zăpezii şi combaterea poleiului atât pe arterele de circulaţie, cât şi pe aleile din parcuri, podeţe sau staţiile de autobuz din Reşiţa.