Skatepark şi tiroliană, la Gura Jgheabului!

Dezvoltarea zonei de agrement Gura Jgheabului din Oţelu Roşu va continua şi anul acesta, spre bucuria copiilor şi tinerilor, pentru că urmează două investiţii destinate acestora.

Pentru una dintre ele, administraţia locală va primi sprijinul alpinistului bănăţean Coco Galescu, omul care a escaladat cele mai înalte vârfuri ale lumii şi care a călcat la ambii poli ai Pământului.

Vreau să facem acel skatepark, chiar dacă e vorba despre o investiție de vreo 200.000 de lei. Avem o listă depusă la Primărie pe care au semnat nu mai puțin de 170 de tineri care și-ar dori un skatepark. Voi face tot posibilul să finalizăm acest proiect”, a promis primarul Mălăiescu.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

La Gura Jgheabului își va lăsa amprenta și Coco Galescu, care va ajuta la montarea unei tiroliene. „Am luat legătura cu Coco Galescu, cu marele alpinist al județului Caraș-Severin, și mi-a spus că ne va sprijini să facem, cu bani puțini, o tiroliană. Avem teren, avem pădurea adecvată pentru așa ceva. Până în 10.000 de euro ar costa, nu e o sumă mare, voi face tot posibilul să avem și această investiție pentru tineri”, a mai spus Mălăiescu.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/