Sistemul de termoficare îl arde pe Vali Rusu

Problema microcentralelor de cartier care vor înlocui vechiul sistem a fost încă o dată prilej de atac pentru Vali Rusu la adresa primarului Mihai Stepanescu. În timp ce deputatul susţine sus şi tare că este încă o dovadă de incompentenţă a edilului-şef, cinci dintre cele opt microcentrale sunt deja finalizate şi urmează să fie puse în funcţiune.

În cadrul conferinţei de presă pe care a susţinut-o ieri, Vali Rusu, preşdintele organizaţiei municipale a PDL, nu a scăpat nici o ocazie ca să aducă din nou acuze reprezentantului administraţiei locale. Una dintre problemele care îl deranjează cu regularitate pe deputat este sistemul de termoficare. „Astăzi, dacă există termie la Reşiţa este datorită lui Sorin Frunzăverde, care a făcut toate demersurile pentru menţinerea gazului în oraş. Nu avem încă nici un semn legat de funcţionarea microcentralelor”, a punctat Vali Rusu.

Potrivit spuselor acestuia, mai grav este că întârzierea proiectului aduce şi pierderea garanţiei. „Aceste microcentrale au garanţie doi ani. Ele nu au fost puse în funcţiune un minut şi au termenul pe jumătate expirat”, a mai spus deputatul.

Declaraţiile edilului-şef vin însă să contrazică vehemenţa cu care este atacat şi să liniştească spiritele. „Cinci dintre cele opt microcentrale sunt finalizate. Cea de pe Calea Timişoarei este deja în exploatare. La Şcoala cu Clasele I-VIII nr.2 se va face racordul săptămâna următoare. Celelalte vor fi puse în funcţiune până cel târziu în 15 martie”, a spus Mihai Stepanescu, primarul Reşiţei.

Comments

  1. ovidiu says:

    vali rusu un hot si un snapan. sa-si aduca aminte ce facea cand incheia asigurari pentru autovehicule sau cum a falimentat drumurile unde a fost director. oare ce pregatire a avut?