Sistem de parcare modern pe o stradă din Băile Herculane!

woman getting ticket from parking meter in underground parking

Administrația locală de pe Valea Cernei va monta la intrarea în parcarea de pe Strada Castanilor Nr. 4 un sistem cu casă automată, care are rolul de a gestiona fără operatori umani accesul și traficul din incinta și ieșirea din parcare.

Sistemul de acces și management al parcării va cuprinde următoarele echipamente: terminale de intrare (1 buc), terminale de ieșire (1 buc), bariere automate de acces cu braț drept (2 buc), camere LPR de intrare (1 buc), camere LPR de ieșire (1 buc), automate de plata cu încasare și eliberare rest în numerar și plata card bancar (1 buc). Accesul în parcare se va face pe baza tichetelor cu cod de bare, cu carduri de proximitate, în baza recunoașterii numerelor de înmatriculare. Costul investiției se ridică la aproape 300.000 de lei și este suportat din bugetul local.

Primarul din Băile Herculane, Cristian Miclău, spune că investiția este mai mult decât binevenită, fiind, de altfel, prima de acest tip din oraș. Montarea sistemului se va face în această lună.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Sistemul ar fi trebuit montat deja, însă nu am putut realiza investiția pentru că au fost niște probleme juridice în ceea ce privește parcarea, și până nu s-a soluționat ordonanța prezidențială nu am putut face nimic. Este un sistem automat, cu barieră, cu casă automată de bani, cu camere, cu tot ce trebuie. Ne ajută să eliminăm și baza umană, pentru că nu vom mai plăti personalul, deci va fi ceva nou și benefic pentru oraș. Luna aceasta, firma care a câștigat licitația va veni să și monteze sistemul.”, ne-a declarat primarul Cristian Miclău.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/