UPDATE. Sinucidere la DNA Timişoara! Fostul procuror-şef Tamaș Schiffbeck s-a aruncat de la etajul 6!

Procurorul Tamaș Schiffbeck s-a sinucis în această dimineaţă, după ce s-a aruncat de la etajul al şaselea al clădirii în care își desfășoară activitatea structura teritorială DNA Timișoara.

Acesta a fost şef al DNA Timişoara până în anul 2015. Din primele informaţii, procurorul a venit, vineri dimineaţa, la muncă, a intrat în biroul său, iar la un moment dat a deschis geamul şi s-a aruncat în gol.

UPDATE, ora 10.45

Ceea ce se preconiza o zi liniștită, s-a transformat într-o nenorocire pentru familia procurorului Tamas Schiffbeck. Originar din Caransebeș, Schiffbeck s-a sinucis în această dimineață, după ce a ajuns la birou, a schimbat jovial câteva cuvinte cu colegii de birou, după care s-a aruncat de la etajul clădirii DNA Timișoara.

Tamas Schiffbeck, în vârstă de 48 de ani, a confirmat întâlnirea de 30 de ani de la absolvirea liceului la Traian Doda din Caransebeș din luna mai, era căsătorit și avea 2 copii.

Numele lui Schiffbeck a fost vehiculat în legătură cu ancheta structurii centrale a DNA la Primăria Timișoara, care vizează vânzări ilegale de spații locative în baza Legii 112, el fiind beneficiarul unui astfel de apartament, achiziționat deși nu era chiriaș în el la momentul apariției legii. De asemenea, el a anchetat celebrul caz al Nicoletei Gumă, coordonatoarea Centrului Tutorial Caransebeş al Universităţii Hyperion, care a intermediat șpaga primită de profesori și care a executat o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare, pentru fapta sa. Tot sub comanda sa au fost anchetați și achitați mai mulți șefi de instituții cărășene, printre care Ionesie Ghiorghioni, Romică Anculia sau Ianăș Roșeți.

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!