„Singura opțiune a mea care mi s-ar potrivi este USR. Cu ceilalți… discuții de amiciție”

Primarul Felix Borcean, curtat de toate partidele pentru alegerile locale, dar la sufletul său rămâne USR. Încă de la alegerile europarlamentare edilul Caransebeșului și-a făcut publică simpatia pentru Uniunea Salvați România, iar acum și-a declarat public preferința pentru această formațiune tânără.

Edilul orașului de pe Timiș și Sebeș a menționat într-o conferință de presă că nu dorește să-i încurce pe ceilalți lideri politici județeni cu care a purtat discuții și până la această oră el nu cunoaște niciun contracandidat pentru că sunt doar speculații:

Vreți să vă spun ce este cu sondajul acesta… este un sondaj fals făcut de către cineva din Caransebeș pentru a testa fidelitatea membrilor PNL, deci este un sondaj din interiorul PNL în care sunt ochite două ținte: pe de o parte testarea anturajului liberal pentru că au fost sunați membri și simpatizanți PNL, iar pe de altă parte să creeze o diversiune pentru că Marius Damian nu va candida de la PSD și nici Bebe Iova de la Pro România, sau cine știe s-ar putea dar în momentul de față nu este favorit Damian. El a zis tot timpul că este în mare vogă în Caransebeș și oricând va lua 5000 de voturi și are 3000 din start și pleacă cu nota 8 ca la gimnastică și-i mai trebuie două puncte.”, a menționat Felix Borcean care a mai precizat că nu mai vrea să comenteze potențialii adversari.

Felix Borcean spune că USR rămâne pe locul I în preferințele sale, chiar dacă este membru PNL de 22 de ani:

celtic transilvania 1000x100px

Am spus foarte clar că prefer USR-ul dacă ajungem la o înțelegere deocamdată suntem doar prieteni, acum sunt așa într-un no man’s land politic, dar repet singura opțiune a mea care mi s-ar potrivi este USR -ul, cu ceilalți …, discuții de amiciție. Eu spun încă o dată că din PNL, dacă nu candidează Marcel Vela, într-adevăr la o mare distanță ca și potențial electoral este pe primul loc Marius Isac, nu vreau să spun mai multe, eu am tot spus-o.”, a declarat Felix Borcean.

Dacă până acum edilul era convins că Marcel Vela nu ar reveni la Caransebeș, acum Felix Borcean ne-a precizat că se așteaptă și la o asemenea varianță.