Simulare Bacalaureat 2022 în Caraș-Severin: 60% prezență, 42% promovare

examen scris
Stiri Timisoara si Resita Muzeul Banatului Montan mbmr 1000x100

Cifrele rezultate în urma simulărilor examenului de bacalaureat nu sunt tocmai optimiste. Ceva mai mult de jumătate din totalul elevilor din clasele a XII-a și a XIII-a din Caraș-Severin au decis să-și testeze cunoștințele. Mai puțin de 50% dintre aceștia au obținut note de trecere.

Cu o zi înainte de vacanță, elevii care au participat la simularea examenului de Bacalaureat 2022 află rezultatele.

Conform datelor, anul acesta au participat, în județul Caraș-Severin, 1.272 de elevi din totalul de 2.115 înmatriculați în anul școlar curent în clasele a XII-a zi și a XIII-a seral. Probele simulării examenului de bacalaureat au fost susținute între 28 martie și 31 martie, iar procentul de promovare la nivelul județului Caraș-Severin este de 42,33%. Cele mai bune rezultate au fost obținute de Colegiul Național „Traian Lalescu” Reșița, Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reșița, Liceul Teologic Baptist Reşiţa și Colegiul Naţional „C.D. Loga” din Caransebeş, iar un elev de la Liceul Bănățean din Oțelu Roșu a fost eliminat din examen.

Situația detaliată poate fi studiată AICI.

Stiri admitere Timisoara gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Stiei Timisoara Muzeul TM

La fel ca în ceilalți ani, notele obținute de elevi la simularea examenului de bacalaureat nu vor fi trecute în catalog. Toate rezultatele vor fi analizate în cadrul instituțiilor de învățământ de către profesori, împreună cu elevii. Analiza rezultatelor va fi realizată fie în clasă, fie individual, cu fiecare elev participant. Notele nu intră în sfera contestațiilor.

Următoarea etapă va fi cea de înscriere a candidaților pentru examenul de bacalaureat din prima sesiune, în perioada 23 – 27 mai.

Stiri Timisoara si Resita Revista Banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/