Jale la simularea la BAC, în Timiș! „Promovabilitate” de doar 42%

bacalaureat
Stiri Timisoara si Resita Muzeul Banatului Montan mbmr 1000x100

Cei mai mulți dintre elevii de clasa a XII-a din județul Timiș care au susținut simularea examenului de Bacalaureat au obținut rezultate rușinoase. Inspectoratul Școlar Timiș informează că „promovabilitatea” este de doar 42%. Pe de altă parte, la simularea Evaluării Naționale, în județul Timiș s-a înregistrat o „promovabilitate” de aproape 65%.

Elevii din județul Timiș care termină liceul în acest an și dau Bacalaureatul nu s-au prea pregătit pentru examen. O demonstrează rezultatele la simularea la BAC. Potrivit Inspectoratului Școlar Timiș, „promovabilitatea” este de doar 42,61%.

Mai precis, la simulare au fost prezenți 3.302 elevi de clasa a XII-a, dintre care a obținut medii peste 6 un număr de 1.407 candidați. Totuși, aceste rezultate sunt cele mai bune obținute de elevii din Timiș la simularea la BAC din ultimii cinci ani.

Stiri admitere Timisoara gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Stiei Timisoara Muzeul TM

În ceea ce privește simularea Evaluării Naționale, din statisticile furnizate de Inspectoratul Școlar Timiș aflăm că „promovabilitatea” este de 64,02%, fiind prezenți la examen peste 5.000 de elevi. Și la această simulare elevii din județul Timiș au obținut cele mai bune rezultate din ultimii ani.

Rezultatele la cele două simulări nu pot fi contestate și nici nu se trec în catalog.

Stiri Timisoara si Resita Revista Banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/