Simt că sunt pe val! USR și PLUS cheamă oamenii din Timiș să li se alăture

untitled design set 970x90 px

Cele două partide care au câștigat alegerile europarlamentare în Timiș, prin alianța formată, profită de „momentul fierbinte” și cheamă oamenii să semneze adeziunile de partid. Atât USR, cât și PLUS îndeamnă timișenii pe rețelele de socializare să li se alăture, simțind valul de simpatie evidentă câștigat în capitala Banatului.

USR Timiș are 45 de filiale deocamdată în județ, dar dorește să înființeze și altele noi. De aceea, partidul condus de Dan Barna la nivel național îndeamnă timișenii să se înscrie în partid, dar și să ajute la înființare de noi organizații locale. „USR are nevoie de tine! În lupta noastră pentru a face România să funcționeze, cea mai prețioasă resursă sunt oamenii. Încercăm continuu să ne întărim rândurile cu oameni competenți, dedicați, idealiști și muncitori. Chiar dacă am câștigat alegerile pe Timiș împreună cu colegii de la PLUS, acesta a fost doar începutul. Urmează încă 3 runde de alegeri, toate importante pentru viitorul românilor”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a organizației Timiș.

Partid și mai nou, mai ales că în Timiș nu au o filială cu o activitate încă bine stabilită, cei de la PLUS îndeamnă și ei timișenii să li se alăture. „Ultimele zile au demostrat că suntem o forță în politica românească! Suntem, simplu, PLUS. Sute de voluntari, mii de membri, sute de mii de votanți au creat această victorie. E victoria celor care au  crezut în noi, că putem să oferim o clasă politică curată și onestă. De azi avem reprezentanții noștri la nivel de Europa. De azi trebuie să fim și mai responsabili, mai implicați, mai aproape de cetățeni. Am venit pentru a schimba și nu vom dezamăgi! Dar pentru a construi România de mâine, mai avem nevoie de ajutor. Avem nevoie de oameni ca tine. Oameni integri, profesioniști și dedicați. Medici, avocați, ingineri, muncitori, IT-iști, pictori, antreprenori sau orice altă ocupație. Suntem o echipă câștigătoare, o echipă care are nevoie și de tine!”, este mesajul celor de la PLUS Timiș.

Alianța USR-PLUS a câștigat alegerile europarlamentare în Timiș cu procentajul de 32,34%, cu patru procente peste PNL. Alte județe „adjudecate” de alianță sunt Iași, Cluj, Sălaj, Brașov, Constanța, plus Bucureștiul.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/