Simonis a dejucat atentatul baronilor de Arad și Caraș-Severin la Aeroportul „Traian Vuia” Timișoara

Proiectul prin care Aeroportul Internaţional Timişoara urmează să fie preuat de la Ministerul Transporturilor şi transferat autorităţilor locale şi judeţene a trecut de Senat. Iniţiativa i-a aparţinut deputatului social-democrat Alfred Simonis, care a lansat acuzații grave!

,,Este un pas imens realizat pentru a salva această instituție de japca pusă la cale de PNL, care prin baronii de Arad și Caraș-Severin încearcă să o includă forțat într-o fuziune cu mari prejudicii pentru Timiș. Am sancționat în câteva rânduri derapajele liberalilor care au prins în corzi aeroportul. Am anunțat un plan concret în acest sens și mă bucur că deja se întâmplă”, a precizat Simonis.
Acesta a punctat că eforturile sale au ca scop rămânerea aeroportului în patrimoniul județului. S-a acţionat ferm, spune Simonis, pentru ca ,,interesele de gaşcă” să nu primeze în faţa binelului comunităţii.

„Împreună cu colegii mei parlamentari PSD, am inițiat demersul pentru că nu puteam asista pasiv la un joc mârșav pe care l-au încercat liberalii, așa cum au făcut-o în urmă cu niște ani și portocaliii lui Băsescu. Avem o datorie morală să acționăm ferm pentru binele comunității noastre și trebuie să facem front comun împotriva celor care încercă să distrugă lucrurile bune doar pentru interesele de gaşcă. Aeroportul din Timișoara este un exemplu de succes ce trebuie păstrat așa. Nu putem accepta să fie gestionat de neprofesioniști, cu atât mai puțin dacă sunt în slujba unor PNL-iști care numesc oameni doar pe criteriul buletinului de domiciliu pe care trebuie să scrie CS sau AR. Aeroportul Timișoara trebuie să rămână al timișorenilor. Așa să fie!”, a conchis deputatul.