Simona Neumann rămâne în conducerea Culture Action Europe! „Îmi propun ca în acest nou mandat să promovez și să fac vizibilă Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii în Europa”

dacus 05 iulie 2024 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

Simona Neumann, realeasă în conducerea Culture Action Europe! Directorul executiv Timișoara 2021 rămâne în comitetul de conducere al celei mai importante rețele culturale din Europa.

Organizații, artiști și responsabili de politici culturale ai Uniunii Europene se află sub umbrela CAE. Reprezentatul Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii, Simona Neumann, se află în conducerea Culture Action Europe încă din 2017 și în urmă cu câteva zile și-a reînnoit mandatul până în 2023 în comitetul executiv format din 12 persoane.

publicitate Timisoara banner maxagro

„Este o onoare pentru mine să fiu realeasă, după o competiție cu alte două persoane din Europa, în Boardul CAE și să reprezint nu doar Timișoara 2021, dar și România în acest prestigios for de cultură. În primul mandat (2017-2020) am contribuit, alături de colegii mei din comitetul executiv, la elaborarea strategiei organizației și am fost co-organizatori la Timișoara, în 2018, a conferinței anuale – Beyond the Obvious –  punându-i în legătură, astfel, pe membrii organizației cu sectorul cultural timișorean. Culture Action Europe este principalul for de advocacy în cultură pe lângă Comisia Europeană și îmi propun ca în acest nou mandat să promovez și să fac vizibilă Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii în Europa”, a declarat Simona Neumann.

STPT job 1000x200 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/