Simescu a deschis ușa PRO România pentru Torma și Borcean!

Coordonatorul PRO România în Caraș-Severin, Sorin Simescu, și deputatul Ion Spânu au recunoscut că negociază cu primarii pe care PNL îi dă afară!

Partidul lui Victor Ponta a făcut o figură frumoasă la europarlamentare în Caraș-Severin, dar roadele adevărate se vor culege la anul, la alegerile locale, susține Simescu. Și asta pentru că, alături de parlamentarii Ion Mocioalcă și Ion Spânu vor veni mai mulți primari și oameni politici cu o anumită greutate. „Până la mijlocul lunii septembrie trebuie să ne pregătim și să identificăm candidații de primari, de consilieri județeni, pentru că la alegerile locale vom avea o listă completă în fiecare localitate din județ. Am avut localități în Caraș-Severin în care am obținut, la primul nostru test electoral, scoruri foarte bune, de peste 30 la sută, sunt localități unde am bătut și PSD, și PNL. În Caraș-Severin se întâmplă acum tot felul de lucruri, de schimbări pe scena politică locală, ba la PSD, ba la PNL. Purtăm discuții cu primari, cu consilieri județeni, cu consilieri locali de la aceste partide. Noi suntem un partid deschis pentru oameni de calitate care pot veni alături de noi”, a precizat Sorin Simescu.

„Discuții sunt cu toată lumea, discutăm și cu Torma, și cu Borcean, au capitalul lor politic, de ce nu?!”, l-a completat Ion Spânu.