Silviu Hurduzeu: Romeo Dunca s-a autodenunțat! Liviu Dragnea face închisoare pentru ceva mai puțin grav!

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin își complică tot mai mult existența din cauza deciziilor manageriale pe care le ia și ar trebui să dea explicații organelor de cercetare penală, crede liderul PSD Caraș-Severin!

Modul în care Romeo Dunca a ales să se poarte cu șoferul Consiliului Județean care a condus mașina vicepreședintelui Ionesie Ghiorghioni și, ulterior, pe cea cu care se deplasa președintele Silviu Hurduzeu ar trebui anchetat de instituțiile abilitate pentru că lucrurile seamănă izbitor cu cele din dosarul lui Liviu Dragnea, care l-au trimis pe fostul șef PSD în spatele gratiilor. Cel puțin în acești termeni a comentat Silviu Hurduzeu situația fostului său șofer.

„Să dai afară un șofer doar pentru că a fost al meu înainte este o chestiune care duce la un nivel foarte jos discuțiile în Consiliul Județean. Un președinte de Consiliu Județean să dialogheze pe Facebook cu șoferul?! Nici măcar nu a fost adus de mine, a fost șoferul vicepreședintelui Ghiorghioni, eu l-am păstrat. Eu nu am veni în Consiliul Județean nici cu șoferi, nici cu secretare. Probabil că actuala conducere are mai mulți colegi, prieteni, colegi de partid pe care să-i pună pe anumite funcții și nu mai există locuri. Probabil le stătea în cale Dorin Neiconi că nu pleca din postul de șofer.”, a afirmat președintele PSD Caraș-Severin.

Mai grav este însă altceva. Pentru că președintele Romeo Dunca nu are nevoie de el și pentru că nu i s-au dat alte sarcini prevăzute în fișa postului, Neiconi a luat leafă luni la rând din bugetul public fără să trebuiască să miște vreun deget. „L-am chemat la o discuție civilizată în care, după 10 minute, ne-am înțeles perfect. Să-și găsească ceva de făcut prin instituție până la final de an. Octombrie, noiembrie și decembrie domnul Neiconi a stat acasă fără să fie prezent o zi la servici. Acum am aflat. Pentru că banii intră pe card direct, nici măcar să semneze statul de plată nu s-a deranjat. (…) Zilele trecute mi-am amintit de el și l-am căutat. Nu era prezent deși era pontat. Fără motivare, fără rușine și cu maxim tupeu. L-am sunat și i-am spus că e nesimțit pentru că luni întregi a băgat în buzunar bani nemunciți. Iar acum absentează nemotivat. M-a jignit și el pentru că mi-am permis să-l deranjez.”, a anunțat chiar Romeo Dunca.

„E un autodenunț! Nu e legal, Liviu Dragnea face închisoare pentru că un angajat a fost pontat la DGASPC și își desfășura activitatea în altă parte. Cu atât mai rău e la Consiliul Județean, să spui că l-ai trimis acasă și l-ai plătit atâtea luni! E un autodenunț! Instituțiile statului, Curtea de Conturi, ar trebui să verifice cum a fost plătit un salariat fără a fi fost folosit. Nu este legal!”, a semnalat Silviu Hurduzeu.