Silviu Hurduzeu, revoltat de atitudinea parlamentarilor PNL din Caraș-Severin. Au refuzat 30 de milioane de lei pentru spitalele din județ

Este deja cunoscut faptul că formațiunile din coaliția de guvernare au anunțat că vor respinge toate amendamentele venite din partea PSD. Silviu Hurduzeu, deputat de Caraș-Severin, s-a arătat revoltat de faptul că inclusiv parlamentarii PNL din județ au ales să nu voteze două amendamente care ar fi adus 30 de milioane de lei spitalelor din Reșița și Caransebeș. 

Deputatul Silviu Hurduzeu anunță că două amendamente extrem de importante pentru sistemul sanitar din Caraș-Severin, mai ales în această perioadă de pandemie, au fost respinse de parlamentarii din coaliția de guvernare, incluzându-i pe cei din PNL. Mai precis, la inițiativa senatorului Ion Mocioalcă, deputatul a susținut în Parlament două amendamente prin care solicita 20 de milioane de lei pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița (spital suport COVID-19) și 10 milioane de lei pentru Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș (spital COVID-19). Amendamentele nu au fost aprobate.

„Ce mă revoltă cel mai mult este faptul că nici măcar parlamentarii PNL de Caraș Severin nu le-au votat! Au avut curajul să nu voteze amendamentele în contextul în care proiectele importante, aș spune chiar vitale ale județului, vor primi alocări simbolice. De ce nu ați votat? Ca sa nu va supărați șefii de partid? Aceasta este filozofia voastră? NU SĂNĂTATE …. NU EDUCAȚIE?”, îi întreabă Silviu Hurduzeu pe colegii săi liberali.

„Eu nu voi lăsa garda jos, voi lupta în continuare pentru proiectele bune din Caraș-Severin, cu sau fără susținerea voastră, dragi parlamentari PNL de Caraș Severin!!!”, concluzionează deputatul social-democrat.