Silviu Hurduzeu propune noi posturi de directori în subordinea Consiliului Județean! DADPP, ruptă în două!

explo 1000x200

Probabil gravele probleme cu controalele Curții de Conturi și cele trei procese pe rol pentru recuperarea datoriilor l-au determinat pe președintele Silviu Hurduzeu să propună o nouă organigramă a Consiliului Județean Caraș-Severin și să rupă, practic, în două Direcția de Administrare a Domeniului Public şi Privat.

Mai exact, pe ordinea de zi a ședinței din 28 februarie este un proiect de hotărâre care prevede înfiinţarea Direcţiei de Patrimoniu, care se rupe practic din DADPP şi unde ar urma să fie director Corina Pascotă, actualul director al DADPP. Dacă consilierii judeţeni vor vota propunerea, s-ar reuşi scoaterea Corinei Pascotă atât din controlul lucrărilor de achiziţii a licitaţiilor de drumuri, dar şi a celor trei procese care sunt acum pe rol, mai degrabă, doar datorită insistenţei cu care a înţeles să pună în aplicare măsurile cerute de Curtea de Conturi.

Aşadar, noua Direcţie de Patrimoniu ar avea tot ce a avut DADPP, mai puţin drumurile şi Serviciul Salvamont. Acestea vor alcătui, pe mai departe, DADPP, care se pare că va ajunge pe mâna lui Martin Motolan, urmând ca acolo să fie numit şi încă un director adjunct, pe lângă Marinel Ştiole.

O altă direcţie nou creată va fi Direcţia Generală de Dezvoltare, unde, cel mai probabil, director va fi Elena Amzoi şi care se va ocupa cu tot ce este subordonat Ministerului Dezvoltării, dar şi cu administrarea practic a întregii activităţi a Consiliului Judeţean.

Noua organigramă are şi avizul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici şi mai aşteaptă doar votul consilierilor judeţeni, pentru adoptarea ei fiind necesare 50% plus 1 din voturi…

banner 970 x 250