Silviu Hurduzeu nu mai are treabă cu demisia managerului Spitalului Județean!

1000x100

Demisia managerului Cristina Bacer a fost trimisă de președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, către Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență din Reșița.

După ședința din 30 mai 2018 a Consiliului Județean, președintele Silviu Hurduzeu recunoștea că a primit demisia Cristinei Bacer, dar spunea că va avea o discuție cu aceasta, lăsând să se înțeleagă că o va convinge să revină asupra demisiei. După şedinţa CJ de ieri însă Hurduzeu a spus sec că demisia va fi analizată de către Consiliul de Administrație al spitalului. Că demisia managerului SJUR este în primul rând treaba CA, şi nu a CJ!

De altfel, Silviu Hurduzeu a recunoscut că nu a invitat-o pe Cristina Bacer, managerul demisionar aflat în perioada de preaviz, la şedinţa de ieri a Consiliului Judeţean, care a avut pe ordinea de zi trei proiecte de hotărâre referitoare la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

CITEŞTE ŞI: Demisie la vârful Spitalului Județean de Urgență din Reșița

Cristina Bacer a fost numită manager interimar al instituției sanitare chiar de către președintele Silviu Hurduzeu, aceasta câștigând apoi și concursul pentru acest post.