Silviu Hurduzeu, întâlnire de suflet în ultima seară de campanie

Vineri-seara, în Parcul Tricolorului din Reșița, a avut loc o ultimă întâlnire a conducerii PSD Caraș-Severin cu simpatizanții, membrii și susținătorii săi. Aproximativ 50 de persoane au ținut să-l încurajeze pe candidatul partidului la șefia Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu.

La rândul său, Hurduzeu, care este și președintele interimar al organizației județene, le-a mulțumit pentru încrederea ce i s-a acordat, de a candida pentru un nou mandat la CJ.

„Sunt cărășean, născut în Caransebeș, din părinți născuți lângă Caransebeș. Nu am venit în Caraș-Severin să-mi fac domiciliul pentru a candida la alegerile de duminică, așa cum a făcut-o contracandidatul de la PNL, fiind cetățean al Câlnicului de câteva luni. Nu știu câte nopți a dormit acolo de când și-a făcut domiciliul. În secolul al XV-lea se vorbea despre un nobil Lucas de Câlnic, așa cum au reținut analele de istorie. Poate peste alți 500 de ani probabil se va vorbi despre candidatul PNL care a aterizat la Câlnic, a stat două luni, apoi și-a luat zborul.
a href=”https://www.facebook.com/psdcaras/”>
Încheiem o campanie în care m-am bucurat de susținerea colegilor mei și le mulțumesc pentru acest lucru, colegilor din PSD Reșița și colegilor mei din Caraș-Severin, chiar dacă am preluat partidul într-un moment nu foarte bun pentru noi. Pentru că suntem la sfârșit de campanie, vreau să mulțumesc tuturor pesediștilor din Caraș-Severin și nu numai pentru că i-am avut alături pe Sorin Grindeanu, Marcel Ciolacu și profesorul Vasile Dâncu. Le mulțumesc și colegilor de Alianță, Victor Ponta, Ion Mocioalcă, dar în primul rând vreau să le mulțumesc colegilor din PSD Caraș-Severin, în frunte cu primarii noștri”, a ținut să spună Silviu Hurduzeu.

(E)