Silviu Hurduzeu: „Funcția mă onorează, dar mă și obligă în același timp”

Aflat la primul mandat de parlamentar, Silviu Hurduzeu se bucură de încrederea colegilor la nivel național. Așa se face că de ieri a preluat și funcția de vicepreședinte al comisiei care verifică activitatea SRI, o sarcină pe care o consideră onorantă.

Deputatul PSD de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, a fost ales vicepreședinte al Comisiei comune permanente a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității Serviciului Român de Informații (SRI). Potrivit regulamentelor de funcționare, această comisie exercită controlul civil al activității SRI. Membrii comisiei au depus jurământul în privința păstrării secretului asupra documentelor și datelor.

„Pentru mine este o onoare să fac parte dintr-o astfel de comisie. Onoare și o provocare, în același timp, în condițiile în care sunt la primul mandat de parlamentar. Sunt convins că împreună cu colegii din comisie vom depune toate eforturile pentru a asigura controlul asupra activității Serviciului Român de Informații”, ne-a mărturisit Silviu Hurduzeu.