Silviu Hurduzeu, despre aniversarea de la Consiliul Județean: „Ziua de astăzi ar trebui să fie și despre angajați”

Silviu Hurduzeu, fostul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, spune că aniversarea de 30 de ani a instituției ar fi trebuit să îi aibă în prim plan și pe angajați, care însă nu se mai simt mândri că lucrează într-un mediu ostil, cauzat de permanenta suspiciune și neîncredere.

Silviu Hurduzeu, fostul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, spune că nu a putut ajunge astăzi la aniversarea celor 30 de ani de activitate a forului, el fiind în prezent deputat în Parlamentul României. Consideră însă că această sărbătoare nu este despre zidurile instituției, ci despre oamenii din interior, care ar trebui să funcționeze ca o comunitate.

„Ziua de astăzi ar trebui să fie și despre ei, angajații Consiliului Județean Caraș-Severin, dar grandoarea aniversării a pălit pentru că, din păcate, mulți dintre ei nu se mai simt mândri că sunt parte a corpului administrației publice județene. Este dificil să fii mândru că lucrezi într-un mediu unde plutește constant un sentiment de suspiciune, neîncredere și inutilitate. La mulți ani, dragi colegi din Consiliul Județean Caraș-Severin!”, a transmis Silviu Hurduzeu.

CITEȘTE ȘI: Se mai face bine județul Caraș-Severin? Romeo Dunca, la ceas aniversar: „Cine va veni după mine va găsi tot o situație dificilă”