Silviu Hurduzeu: „Cîțu trebuie să fie primul luat la întrebări de DNA!”

hurduzeu silviu
untitled design set 970x90 px

Deputatul PSD de Caraș-Severin n-a fost deloc surpins să afle că procurorii anticorupție au deschis un dosar penal legat de achiziția scandaloasă de doze de vaccin făcută de Guvernul României!

„Noi am avertizat demult asupra achiziției aberante de vaccinuri decise de Guvernul Cîțu. Ancheta DNA nu vine decât să confirme gravitatea situației. Cîțu trebuie să fie primul luat la întrebări de DNA pentru că el s-a pus în fruntea campaniei de vaccinare. Fiindcă și-a asumat personal conducerea campaniei de vaccinare și negocierile cu Comisia Europeană, tot el trebuie să și răspundă de ce România se îndatorează masiv să plătească peste 1,5 miliarde de euro, pe 120 de milioane de doze de vaccin, în condițiile în care era nevoie de maximum 32 de milioane, dacă s-ar fi vaccinat, cu două doze, toată populația eligibilă de peste 12 ani!”, a comentat deputatul Hurduzeu.

Reacția parlamentarului cărășean vine după ce DNA a confirmat oficial că un dosar penal privind modalitatea de cumpărare a vaccinurilor anti-COVID-19 a fost deschis în România. Urmărirea penală se face pentru abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, in rem. DNA informează că a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect modalitatea de achiziționare a dozelor de vaccinuri anti-COVID-19, de la declanșarea pandemiei până în prezent.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/