„Siguranța ta – specialitatea noastră”

Bine ai venit în lumea noastră plină de culori! Lumea în care infractorii și infracțiunile au ajuns să fie privite ca o normalitate și totuși cu frică de cei mai mulți dintre noi.

Fie că suntem tineri, vârstnici, persoane fizice sau juridice, ni s-a întâmplat cel puțin o dată să fim prădați de hoți. Chiar dacă informațiile sosesc zilnic despre riscul la care suntem expuși atunci când plecăm de acasă, când postăm pe rețelele de socializare unde și când plecăm, când suntem instruiți despre siguranța noastră în locurile publice, despre securitatea la locul de muncă, de cele mai multe ori nu ținem cont de aceste sfaturi și continuăm să facem aceleași greșeli, toate acestea spre încântarea hoților.

Cu toate că în ultima perioadă în județul Caraș-Severin infracțiunile sesizate contra patrimoniului au scăzut cu 1,81%, numărul furturilor – cu 3,94%, furturile din locuințe – cu 10,38%, numărul tâlhăriilor scade cu 40,54%, iar numărul înșelăciunilor scade cu 14,96%, nu ar trebui să privim cu relaxare acest lucru.

Și totuși, în pofida acestui fenomen, oamenii apelează în continuare la serviciile de pază și monitorizare ale firmelor de securitate. Una dintre cele mai cunoscute firme din județul Caraș-Severin este S.C. SCUT NOVADOR S.R.L. cu sediul social în Oravița. Activitatea este dedicată nevoilor clienților în materie de securitate privată: pază obiective, pază și protecție umană, comercializarea și instalarea sistemelor electronice  de securitate. De asemenea, societatea mai asigură: monitorizare și intervenție rapidă sisteme de monitorizare GPS, gardă de corp, evaluarea riscului la securitatea fizică și consultanța de specialitate în securitate.

În domeniul pazei obiectivelor, societatea oferă: pază sedii de firme, bănci, hoteluri, restaurante, cazinouri, săli de jocuri, depozite, șantiere de construcții, asigurarea ordinii în timpul manifestărilor culturale, artistice, sportive sau de altă natură cu public numeros.

Doru Novăcescu, administratorul firmei Scut Novador, a declarat pentru Express de Banat că unul dintre atuurile acestei societăți este personalul specializat, care este recrutat, dotat și perfecționat corespunzător activității.

„Din punct de vedere al legislației în vigoare, suntem singura societate din Caraș-Severin care acoperim segmentul de monitorizare și intervenție rapidă”, a mai dorit să sublinieze administratorul firmei. În prezent, firma care are dispeceratul în localitatea Oravița deține puncte de lucru în Reșița, Oravița, Caransebeș și Moldova Nouă, iar în scurt timp, și locuitorii județului Timiș vor putea beneficia de serviciile firmei Scut Novador. Omul de afaceri ne-a mai declarat că în momentul de față în municipiul Reșița sunt peste 100 de firme care necesită monitorizare și intervenție rapidă și care prin ajutorul oferit de agenți și dotările acestora vor reuși să mai scadă din procentul infracțiunilor.

Persoanele din județul Timiș aflate în căutarea unui loc de muncă în acest domeniu pot contacta cu încredere reprezentanții firmei pentru eventualele angajări. Numerele de telefon care pot fi apelate pentru încheierea unui parteneriat sunt 0764 067 167 – numărul principal și un număr secundar – 0755 132 930.

S.C. SCUT NOVADOR S.R.L are sediul pe str. Zona Gării, Cămin Spital nr. C1, et. 3, cam. 10, Oravița, județul Caraș-Severin. Email: scut_novador@yahoo.com