Accident rutier în centrul Reșiței! Motociclist pus la pământ de un șofer neatent? [FOTO]

Un accident rutier în care a fost implicată o motocicletă a avut loc, în această după-amiază, în zona centrală a Reșiței. Se pare că de vină pentru incident ar fi șoferul unei mașini, care însă și-a văzut de drum.

„Am fost sesizați la ora 14.17 prin apel la 112 despre faptul că în zona Centrului de Recoltare a avut loc un accident rutier. Conform sesizării, un motociclist a căzut de pe motocicletă. S-a deplasat un echipaj la fața locului și a identificat un bărbat care a fost transportat la spital. La prima vedere, este vorba doar de câteva contuzii la picior. S-ar părea că ar fi vorba de neatenție. Autoturismul care l-ar fi dezechilibrat ușor pe motociclist nu a oprit. E posibil să nu-și fi dat seama că a fost implicat în accident. Motociclistul era singur”, a declarat pentru Express de Banat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Dinu Nicorici.

Se pare însă că pe motocicletă erau două persoane. Un alt tânăr, care s-ar fi aflat pe motocicletă și care a scăpat teafăr, ne-a confirmat că în accident a fost implicată și o mașină, care și-a continuat drumul. Potrivit primelor date, motocicleta s-ar fi deplasat pe prima bandă de mers dinspre Centrul Civic spre cartierul Govândari, iar autoturismul implicat nu s-ar fi încadrat pe ce-a de-a doua bandă în curbă, acroșând motocicleta. Rămâne ca ancheta polițiștilor să facă lumină în acest caz.