Siguranță pe străzi: câinii vagabonzi au ajuns în padocul proaspăt renovat!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Problema câinilor care patrulau fără nicio grijă pe străzile orașului Oțelu Roșu a fost de curând rezolvată de către administrația locală. Așadar, peste 60 de câini au ajuns la padocul din Gura Jgheabului.

La întâlnirea cu cetățenii de la sfârșitul lunii martie, pe lista problemelor orașului de la malul Bistrei se afla și problema câinilor vagabonzi, foarte numeroși în oraș și care se înmulțeau văzând cu ochii. Încă de pe atunci, administrația locală a promis că va rezolva această situație și va renova fostul padoc din Gura Jgheabului. La ora actuală, problema câinilor nu mai este de actualitate, padocul a fost redeschis, iar o firmă din Oradea s-a ocupat de toți câini de pe raza orașului, astfel încât străzile sunt mai sigure pentru cetățeni.

La Gura Jgheabului am continuat modernizarea, am terminat padocurile pentru câini, am vaccinat și am sterilizat câinii din oraș. Am avut o firmă din Oradea care s-a ocupat de această problemă, iar acum pot să spun că nu mai este niciun câine în oraș” , a explicat edilul-șef.

promovare banner maxagro

În momentul de față, peste 60 de câini au ajuns sterilizați și vaccinați la padocul din Gura Jgheabului. Cei care au mai rămas pe străzile din oraș sunt doar cei care au câte un proprietar la blocurile din jur, proprietar ce a promis că se va ocupa de hrănirea și îngrijirea acestora, însă chiar și acele animale au trecut prin mâna profesioniștilor și au fost sterilizați și vaccinați. „Au fost câțiva cetățeni care m-au rugat să las în grija lor un număr de câini de la blocuri, mi-au spus că ei se îngrijesc de câini, însă am sterilizat și vaccinat inclusiv acele animale, pentru a nu se mai înmulți”, a mai adăugat Luca Mălăiescu. Speranța administrației este ca istoria să nu se repete și să nu apară alți câini în oraș peste noapte, așa cum s-a întâmplat și altădată, însă chiar și în această situație soluții există: câinii vor ajunge în padocul proaspăt renovat.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/