“Sigur voi reveni în Valea Domanului”

Cristian Bobar a ţinut astăzi o conferinţă de presă în care a explicat motivele plecării sale din Valea Domanului. Se desparte de gruparea roş-neagră fără resentimente şi cu gândul că într-o zi se va reîntoarce.

Fostul preşedinte al clubului-fanion din Caraş-Severin pleacă uşor dezamăgit, pentru că nu a reuşit să ducă echipa în Liga a II-a, dar şi cu destule satisfacţii.  În urma sa rămân multe lucruri bune. “Am făcut o echipă din nimic. Îmi aduc aminte cum căutam cu Roco Sandu jucători de pe stradă. Am reuşit să ne menţinem, eu mi-aş fi dorit mai mult, am adus antrenori cu nume şi cu ceva performanţe în cartea de vizită, dar nu ne-a ieşit. Le mulţumesc consilierilor locali şi primarului Mihai Stepanescu pentru sprijinul pe care mi l-au acordat în aceşti ani, pentru că altfel nu aş fi reuşit să las în urma mea, spun eu, destule lucruri bune. Nimeni nu e de neînlocuit, dar, fără falsă modestie, nu cred că e altul mai bun ca mine în acest moment. Cred că am avut neşansă, dar nici jucătorii nu ne-au prea ajutat”, a declarat Bobar.

Acesta a declarat că e în discuţii cu mai multe cluburi, dar că deocamdată nimic nu e sigur. Momentan a demarat o afacere cu gaz, împreună cu naşul său, Cristi Borcea. “E posibil să merg la un club de prima ligă, depinde doar de ceea ce se întâmplă acolo la nivelul acţionariatului, discut şi cu o echipă de Liga a III-a de lângă Bucureşti, dar nu e exclus nici să merg la o grupare din Moldova”, a mai spus fostul şef din Valea Domanului.

Primarul Mihai Stepanescu a precizat pentru Express de Banat că situaţia clubului va fi analizată foarte serios, deocamdată existând doar varianta provizorie. Edilul-şef a mai spus că orice propunere e binevenită şiva fi luată în calcul.

Comments

 1. Gusca says:

  Cristi, noi iti multumim pentru tot ce ai facut in VD si iti uram succes oriunde
  ai merge.Bafta !

 2. rossonerul86 says:

  Multumim Cristi pentru toate clipele pe care le-am petrecut alaturi de tine la acest club de LEGENDA pentru fotbalul Carasean. Bafta oriunde ai fi!!!

 3. Felicia Patrascu says:

  Cristiane iti multumim si Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii si sa te indrume ca intr-o zi sa faci echipa cu celalalt mare Cristian si sa revenitzi amandoi acasa !

 4. Succes Cristi si la mai mare!

 5. Petru Fuchs says:

  Fotbalul din Caras-Severin a fost trambulina care a lansat un Cristi Chivu, Dorinel Munteanu, Stefan Iovan, Miodrag Belodedici, Dudu Georgescu, Basarab Panduru, Dan Potoceanu si alti 33 de jucatori carora li s-a cantat imnul Romaniei. Dar, orice reintoarcere in Valea Domanului a reprezentat cate un esec, vezi cazurile lui Ioan Sdrobis, Iancu Muhu, Dan Firiteanu, Sandu Pelici, Leontin Doana, Rocco Sandu.

  Asa ca, draga Cristi Bobar, mai bine nu mai promite reveniri aiurea ci ia exemplul celor amintiti la inceputul comentariului privind in urma… cu manie!

  Pentru nostalgici, doua flashuri cu ce am fost si .. nu vom mai fi!
  http://www.youtube.com/watch?v=sUpAjXWQYSs
  http://www.youtube.com/watch?v=GH37X-udTh4

 6. Dorin says:

  Bravo, Cristi, pentru ce ai reuşit cu sprijinul Primăriei! Păcat că n-ai reuşit să aduci investitori, şi nici să duci echipa în Divizia B…