Șicane în precampanie. Bannerul candidatului independent Gerald Simonis la Primăria Moșnița Nouă, distrus cu cuțitul

Fratele președintelui PSD Timiș a depus plângere la Poliția Moșnița Nouă, după ce și-a găsit bannerul prin care își promovează candidatura la primărie tăiat cu cuțitul. 

Gerald Simonis, candidat independent la Primăria Moșnița Nouă, a observat în această dimineață bannerul distrus. Acesta era amplasat pe drumul dinspre Moșnița Nouă spre Moșnița Veche. „Este o anchetă a poliției în curs, se verifică camerele de supraveghere. Nu știu cine a făcut-o, dar e premeditată. Bannerul e pus la 2,4 metri, a venit cu scara, e tăiat cu cuțitul…”, a explicat Gerald Simonis.

Candidatul este de părere că a deranjat „interesele de clan ale șefilor administrației, care nu suportă ideea că vine cineva fără «cumetrii» de partid și le strică socotelile” și acuză „teroarea unor conducători fără scrupule” sub care s-ar afla Moșnița.

„Este clar că sunt vizat de contracandidații care sperau să-și dispute în grup restrâns postul de primar. Oameni buni, sabotajul la care sunt supus nu face altceva decât să mă ambiționeze și mai tare. Faptul că vă deranjez din misiunea voastră de subminare a dezvoltării acestei comune doar pentru a vă atinge interese mercantile este foarte clar. Asta mă motivează să merg mai departe cu determinare și mai mare. Să fiți convinși că materialele electorale pe care le-ați distrus sunt o pierdere pentru mine, însă una care îmi confirmă disperarea voastră. Știu că v-ați întins caracatița aproape peste tot, însă v-ați concentrat prea mult pe interesul de portofel în loc să vă gândiți la oameni, cei care văd exact că nu ați făcut nimic și care vă vor sancționa la vot”, le transmite Simonis contracandidaților săi.

(E)