Șicanări fără succes! Nicolae Robu anunță câștig de cauză la CNSC

Victorie pentru Primăria Timișoara! Contestația pentru licitația privind contractarea unei firme care să ridice deșeurile vegetale a fost respinsă. Nicolae Robu acuză firmele care fac contestații primăriilor din țară doar pentru a le șicana activitatea.

Nicolae Robu a anunțat că Primăria a câștigat contestația făcută de o firmă pentru licitația cu privire la ridicarea deșeurilor vegetale. Firma câștigătoare nu a putut semna contractul cu Primăria din cauza procedurilor de soluționare a contestației. Robu a declarat că va semna contractul pentru a putea începe ridicarea deșeurilor vegetale cât mai curând. „Am câștigat contestația pe licitația cu ridicarea deșeurilor vegetale. Am organizat licitația, nu a fost înregistrată nicio contestație la noi. Ei bine, o firmă a depus contestație direct la București, ne-a luat prin surprindere. Contestația s-a dovedit neîntemeiată, iar Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor ne-a dat nouă dreptate. Prin urmare, semnăm contractul cu firma declarată câștigătoare și va începe ridicarea deșeurilor vegetale.”, a explicat Nicolae Robu.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Primarul speră ca firma în cauză să nu conteste în instanță decizia CNSC. Robu consideră că primăriile sunt șicanate pe nedrept prin contestații fără bază. „Pot să meargă în instanță. Sper să nu mai meargă, dar noi, în momentul în care câștigăm contestația, putem semna contractul și să punem în practică. Acea firmă a cerut anularea licitației. Este o conduită care trebuie descurajată. Dacă nu au de suferit mult cei care depun contestații și se dovedește că sunt neîntemeiate, atunci ei, pentru o nimica toată de bani pe care îi pierd, au mentalitatea «n-am câștigat, lasă că îi șicanez».”, a încheiat primarul.

publicitate si promovare online banner maxagro