„Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!” Un nou târg de adopții canine la Timișoara

targ adoptii
STPT job 1000x200

Primăria Timișoara anunță că organizează un nou târg de adopții canine în centrul orașului, sub sloganul „Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”. În total, 15 câini speră că își vor găsi un stăpân iubitor, sâmbătă.

Cel de-al doilea târg din cadrul campaniei de promovare a adopțiilor din adăpostul public pentru câini are loc sâmbătă, 11 septembrie, la Timișoara. Potrivit reprezentanților primăriei, evenimentul desfășurat sub sloganul „Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!” va avea loc între orele 10.00 – 14.00, pe platforma betonată din Parcul Alpinet, lângă terasa Flora.

Concesionarul activităţii de gestiune a populaţiei canine fără stăpân, în colaborare cu asociaţiile de protecţie a animalelor Ecovet şi Patrocle pregătesc spre adopţie, şi în cadrul acestui târg, un număr de 15 câini, deparazitaţi, vaccinaţi, sterilizaţi şi microcipaţi. În fiecare zi de sâmbătă la Danyflor, cu sprijinul voluntarilor, se derulează programe de socializare a patrupedelor aflate în adăpost, aşteptându-şi stăpânul, iar adopții se pot face în fiecare zi”, a informat Primăria Timișoara.

Informaţii suplimentare pot fi găsite pe www.danyflor.ro sau pe pagina de Facebook a adăpostului de animale.

Brantner 1000x100px Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/