Și fotbalistele s-au reapucat de antrenamente. Două jucătoare de națională, la Becicherecu Mic!

Nu doar echipele de fotbal masculin sunt în toiul pregătirii în perioada aceasta. Fortuna Becicherecu Mic a reluat și ea antrenamentele de o săptămână, după surpriza din sezonul trecut, când au devenit vicecampioane. De altfel, echipa din Banat a și făcut două transferuri de top pentru fotbalul feminin din România.

La club au venit două jucătoare noi, Adina Rognean și Maria Neacșu. Jucătoare cu profil ofensiv, Adina Rognean are 25 de ani și joacă fotbal în mod organizat de șase. Sezonul trecut a evoluat la Heniu Prundu Bârgăului, club la care s-a și lansat. În cariera sa, a mai jucat două sezoane la Navobi Iași. Are câteva selecții la naționala de senioare. „Este o provocare să vin la Fortuna Becicherecu Mic după sezonul foarte bun făcut de această echipă în sezonul trecut. Mă bucur că voi juca la vicecampioana Ligii I și finalista Cupei României și consider că în viitor poate ajunge și mai sus! Îmi propun să marchez cât mai multe goluri și să contribui la îndeplinirea obiectivelor acestui club!”, a declarat Adina Rognean.

Maria Neacșu are 20 de ani și a jucat, până când echipa s-a desființat, sub formă de împrumut la CFR Timișoara. Evoluează pe postul de mijlocaș și este formată de CSȘ Târgoviște, dar a mai jucat și la Olimpia Cluj după dispariția clubului feroviar bănățean. A fost o prezență constantă la naționalele de junioare. „După un an petrecut la U Olimpia Cluj, am decis să revin în Banat, dar de data aceasta la Fortuna Becicherecu Mic. Vreau să mă pregătesc foarte bine, să evoluez cât mai mult și îmi doresc să câștig campionatul și Cupa României alături de acest club. Am avut parte de o primire foarte călduroasă din partea familiei Fortuna și abia aștept să mă alătur fetelor la antrenamente”, a spus Maria Neacșu.

Fortuna a reluat antrenamentele de o săptămână. În perioada aceasta, a jucat de două ori cu echipa de old-boys a localității. După un prim egal, fetele s-au impus.

Sursa foto: fortunabecicherec.ro