Banatul la putere la Campionatul de Lupte de la Reșița! Salbă de medalii pentru cluburile din regiune

Luptătorii legitimați la cluburile din Banat au cucerit un număr mare de medalii, 17, la Campionatul Național Individual de Seniori organizat la sfârșit de săptămână la Reșița. Dintre acestea, cinci medalii au fost de aur, plus celelalte prezențe pe podium ale celor de la CSM Reșița, CSM Timișoara, CS Universitatea de Vest Timișoara, CSM Lugoj și CSȘ Jimbolia.

Patru medalii de aur au fost cucerite de cei legitimați în Timiș, dar și de Andrei Franț (foto), de la CSM Reșița, la 92 de kg, stilul liber. Campioană a fost și Simona Pricob de la CSM Timișoara, la 57 de kg. Aurul l-a cucerit și sportivul naturalizat Ivan Guidea, legitimat la CSM Lugoj, la lupte libere, categoria 65 de kg. Clubul din orașul de pe Timiș a mai luat două titluri la lupte-greco romane: Cristian Vaginiuc la categoria de 55 kg și Tomi Hînoveanu la 72 de kg. Titlurile de campioni au fost completate de numeroase prezențe pe podium.

Argintul a mai fost câștigat abita Dobre de la CSȘ Jimbolia la 53 de kg, Simona Tudor de la CSM Timișoara, la 59 de kg, Marian Filip de la CSM Reșița la 61 de kg (lupte libere) și Mădălin Bulgar de la CS UVT, la 63 de kg (greco-romane). Bronzul le-a revenit Lidiei Dobre de la CSȘ Jimbolia, la 62 de kg, Mariei Rusu de la CSM Reșița la 65 de kg, Esmeraldei Catargiu de la CSȘ Jimbolia, la 68 kg, Ion Plop de la CSM Timișoara, la 79 de kg, Andrei Tot și Vlad Caraș, ambii la 125 de kg, (lupte libere) Valentin Cimponeriu de la CSM Lugoj la 97 de kg, și Attila Tamaș de la CSM Lugoj, la 97 de kg (ambii, greco-romane).

Înainte de competiție, luptătoarea reșițeancă Alin Vuc a primit titlul de cetățean de onoare al orașului de pe Bârzava.

CITEȘTE ȘI: Alina Vuc a făcut să se vorbească despre Reșița la nivel mondial! Încerc să aduc acasă toți copiii Reșiței!”