Și cei mici fac fapte mari! Dovadă – Grădinița PP 2 Caransebeș

explo 1000x200

De Ziua Limbilor Europei preșcolarii din Caransebeș au concurat într-o competiție la care au fost înscrise aproape 60 de instituții din țară.

Ziua Limbilor Europei se sărbătorește în 26 septembrie, în toate cele 47 de state membre ale Uniunii Europene. Pentru Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 Caransebeș, prin atenta îndrumare a doamnei director, Ana Buru, această dată încununează eforturile tuturor celor implicați, cadre didactice, preșcolari și părinți în proiectele și parteneriatele încheiate cu alte unități școlare din țară sau de pe bătrânul continent.
Grădinița noastră s-a situat pe poziția a 17-a cu proiectul Let’s improve our foreign language while researching biodiversity în vederea obținerii Certificatul Lingvistic European 2020. În cadrul acestei competiții am concurat alături de alte 58 de instituții și organizații din România. De asemenea, au fost acordate două Certificate de Calitate pentru proiectele de pe platforma eTwinning In the world of stories, coordonat de Lucica Ștefan și Activities with mom, coordonat de Adriana Ianchiș, însă activitatea noastră continuă în toate celelalte proiecte eTwinning, unde suntem parteneri cu instituții școlare din țări ca: Italia, Slovacia, Turcia, Croația, Portugalia, Spania, Grecia, Polonia, Armenia și Azerbaidjan.”, ne-a declarat educatoarea Adriana Ianchiș.